KØB AF BILLETTER

Levering af billetter

Millhouse Event sender billetter til hele verden. Vi sender billetterne til den e-mail adresse, du har oplyst i bestillingen, når vi kan bekræfte at fakturaen er betalt. Billetten med den påtrykte stregkode skal medbringes og fremvises ved arrangementet. Billetten kan kun scannes én gang ved indgangen. Hvis en billet forsøges brugt mere end én gang, vil den blive afvist.

Bortkomst

Hvis billetten bliver væk før du har brugt den, kan den udskrives igen fra den e-mail, du har modtaget i forbindelse med købet eller kontakt billet@millhouseevent.dk for at få tilsendt linket til billetten igen.

Refundering

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning.

Fortrydelsesret

I overensstemmelse med “Lov nr. 2013-12-17 om forbrugeraftaler, § 18 stk., 2 nr. 12 ” er der ikke fortrydelsesret for køb af billetter. Billetter kan evt. videresælges på buymyticket.dk. Husk, at det er ulovligt i Danmark at videresælge billetter til overpris.

Aflysning

Et arrangement er først at betragte som aflyst, hvis arrangementet slet ikke gennemføres. Forsinkelser på dagen, begrænsninger som følge af ombygning, vedligeholdelse o. lign. betragtes ikke som aflysning.

Reklamation

Enhver form for reklamation skal rettes til billet@millhouseevent.dk